Murmestertorpedersen

SKORSTEINSARBEID I BERGEN

Det er flere grunner til at en skorstein bør rehabiliteres. I tillegg til å reparere de typiske skorsteinsskadene, er det en rekke positive sider med en rehabilitert skorstein.

I Norge brenner det for utrolige summer hvert år. Av disse kan ca kr 200 millioner henføres til feil på piper og ildsteder og i tillegg følger en rekke personlige tragedier. Dette burde i seg selv være argument nok for å holde fyringsanlegget i orden.

At en skorsteinsrehabilitering i realiteten er en ren investering fordi eiendommens verdi stiger ved et mulig salg, er jo også et argument som bør nevnes.

Våre reparasjonsmetoder tar hensyn til de krav som stilles til miljø- og sikkerhetshensyn. Huseier vil få bedre fyringsøkonomi, økt sikkerhet og i tillegg reduseres utslipp av skadelige avfallsstoffer til naturen.

Typiske Skorsteinsproblemer

Om du har et skorsteinsproblem, så er du i selskap med utallige mange andre. I Norge brenner det for mange millioner kroner hvert år på grunn av slike feil. Der er først de siste årene som skorstein og ildsteder har fått økt oppmerksomhet som mulig brannårsak. Disse kunne vært ungått med skorteinsarbeid på ditt hus.

De vanligdte årsakene til behov for skorstinsarbeid er

 

Vanlig forvitring og elde
Tverrsnittet er blitt for stort etter at gamle ovner byttes ut med nye
Dårlig isolasjon
Feil fyring med ved
Vedovner er byttet ut med oljekaminer
Dårlig trekk
Utette skorsteiner
Lavtemperaturkjeler er montert

 

Om du lurer på noe, eller om du ønsker mer informasjon om skorsteinsarbeid i Bergen, ta kontakt med oss i Murmester Tor T.Pedersen, for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med skorsteinsarbeid i Bergen og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.