Murmestertorpedersen

ALT INNEN FLISLEGGING I BERGEN

Fukt- og råteskader i våtrom er et velkjent fenomen i Bergen, som vi helst vil være foruten, og ved legging av fliser i våtrom stilles det en rekke krav til forarbeidet for å unngå dyre vannskader. Derfor er det smart å velge en murmester når du skal flislegge.

For å få et vellykket resultat bør man, foruten kunnskap og stor tålmodighet, også ha riktig verktøy. Vi nevner flisesparkel, vater, fugesnor/fugekryss, flisekuttemaskin, fliselim, og penn for merking av kutt og vinkler. Alle disse produktene får du kjøpt hos oss i Bergen, mens flisekuttemaskinen kan leies/lånes.

For å få et godt nok resultat må man benytte elastisk membran og fliselim, samt at underlaget som flisene skal festes til, må ha en klaring slik at det har mulighet til å bevege seg.

Murmester Tor T. Pedersen tilbyr alt innen flislegging i Bergen

  • Flislegging av bad, vegger i tørre rom og våtrom
  • Fuging av veggfliser og gulvfliser
  • Flislegging av innvendig tak, ganger og av haller

Litt om fliser og flislegging

I dag velger vi keramiske fliser som en vedlikeholdsvennlig investering. Fliser er miljøvennlige, har god varmeledningsevne når de brukes til varmegulv,og er ikke allergifremkallende. Vi bruker stadig mer keramiske fliser i våte rom, på kjøkken, i oppholdsrom, utvendig på terrasser, og som bekledning av fasader.

De mest brukte flisene er de keramiske, men det finnes også fliser i glass, marmor og andre naturmaterialer å velge.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker mer informasjon om flislegging, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med flislegging i Bergen og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.