Murmestertorpedersen

MURHUS I BERGEN

Murmester Tor T.Pedersen AS i Bergen, har lang og god erfaring med å bygge murhus. Vi tror at etterspørsel etter murhus vil stige mer og mer. Vi lever nå i en verden som er stadig mer i farten: Vi jobber mye, reiser mye, og har ikke tid til en masse vedlikehold. Hos Murmester Tor T. Pedersen AS ser vi en klar tendens i at folk etterspør mer og mer når det gjelder murhus.

Hvorfor velge murhus i Bergen?

Den tunge konstruksjonen som murhus gir, demper støy utenfra. God lydisolasjon er en viktig for trivselen. Spesielt i urbane strøk som her i Bergen og der det er mye trafikk. Murhus er også naturlig og kostnadseffektivt valg skaper et godt innemiljø. Det er påvist at folk med astma/allergi har fodeler med å bo i murhus fordi det er ett hus som puster. Murhus er er ikke utsatt for råte eller andre skadedyr og det er minimalt med vedlikehold. Det har også den fordel med at det er varmt og godt om vinteren og svalt og behagelig om sommeren.

Murmester Tor T.Pedersen utfører det meste av tjenester forbundet med murerarbeid og murhus. Vi utfører rehabilitering og fasade arbeid. Vi leverer murhus som nybygg industribygg og eneboliger. Vi takserer bolig og næringseiendom

Om du lurer på noe eller har spørsmål om et prosjekt er det bare å kontakte oss hos. Murmester Tor T.Pedersen AS. Vi holder til sentralt i Bergen sentrum. Kom innom vår butikk for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med bygging av murhus i Bergen og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

Se våre siste referanser