Murmestertorpedersen

REHABILITERING AV BAD FOR KUNDER I BERGEN

Murmester Tor T.Pedersen utføre rehabiliteringsarbeid av baderom hovedsakelig i Bergen. Vi tar ansvar for badet ditt og tar hele jobben til avtalt pris og tid! Vi levere alt fra materiell, håndverkere og møblement, spør oss hos Murmester Tor T. Pedersen!

Her vil vi gi deg noen ideer og forslag til ditt nye baderom. Du kan også få uforpliktende råd og prisoverslag slik at du har noe å gå ut ifra når du skal lage eller pusse opp ditt baderom.

Vårt nedslagsfelt for rehabilitering av bad er Bergen og omegn.

Baderom / Våtrom

Ønsker du nytt bad, eller skal det gamle rehabiliteres? Bad er det rommet vi bruker aller mest og er det rommet som er vanskeligst å klare seg uten. Vi hjelper deg med alt til ditt bad, og vi har over 30 års erfaring med bad og fliser.

10 råd til deg som skal utføre rehabilitering av baderom:

  1. Inngå skriftlig kontrakt med foretaket du engasjerer til dit rehabiliterings prosjekt, det finnes standardiserte kontraktsskjemaer.
  2. Spør om foretaket har sentral eller lokal godkjenning. Alle håndverkere skal være offentlig godkjente
  3. Undersøk formaliteter og organisasjonstilhørighet av firmaet som skal utføre rehabiliteringen.
  4. Vær tålmodig hvis foretaket du har sett deg ut til å utføre rehabiliteringen av ditt bad, har det travelt, så ikke prøv å finne en ny, dårlig erstatning. Det er bedre å vente noen uker med å renovere baderommet.
  5. Innhent flere tilbud – be om referanser på tidligere utført rehbilitering av baderom.
  6. Spør etter våtromssertifikat som er en garanti for at foretaket har kompetanse på området.
  7. Konsentrer ansvaret. Et nybygg eller en rehabilitering av et bad, innbefatter flere ulike yrkesgrupper.
  8. Undersøk om foretaket har et kvalitetssikringssystem, noe som sikrer at arbeidet på ditt baderom, blir utført mest mulig riktig første gang – for derved å unngå reklamasjoner i ettertid.
  9. Ha en befaring med foretaket før arbeidet på rehabiliteringen av badet igangsettes. Her går dere gjennom hva som skal gjøres og hva som er de ønskede resultatene.
  10. Selv om du er “fingernem” bør du tenke deg om før du bygger baderom selv. Et våtrom blir utsatt for stor belastning og det kreves faglig kompetanse og god innsikt.

Valg av baderom

Et baderom skal tilby en stund med avkobling fra hverdagen. Et avslappende bad, et varmende badstubad eller en forfriskende dusj. Kanskje litt damp! Rolig og deilig, uten innebygde telefoner og TV-apparater som forstyrrer. Et slikt baderom anbefaler vi. Det som også er viktig er å planlegge baderommet. Punkter som vi går igjennom og som er viktig for et tidløst baderom.

Vi har manger gode referanser i Bergen på vårt arbeid med Rehabilitering av baderom.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker mer informasjon om vårt rehabiliteringsarbeid i Bergen, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med rehabilitering av baderom og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg